Vana de control este cea mai importantă componentă a unui dedurizator / filtru automat, iar vana Clack Expert este cea mai bună vană din lume pentru sistemele de uz casnic.

vana-clack-expert-688-1

Beneficiile vanei Expert:

Regenerare în funcție de timp și de volum: este indicat ca ora aleasă pentru regenerare să fie una la care nu se folosește apa în locație, precum o oră a nopții. Un filtru automat nu poate trata apa în timpul regenerării. Vana Expert pornește regenerarea nu doar în funcție de ora setată, ci și în funcție de consumul mediu de apă pe o perioadă de 2 luni. Folosindu-se atât de ora setată, cât și de consumul statistic, vana poate determina momentul ideal pentru regenerare. În cazul în care procesul de regenerare ar avea loc prea devreme, s-ar consuma ineficient apă și sare, iar în cazul în care ar avea loc prea târziu,  un sistem precum un dedurizator nu și-ar îndeplini complet rolul.

Baterie de backup: în cazul unei pene de curent de până în 2 ore, sistemul va funcționa fără probleme după ce este din nou alimentat cu curent. În cazul în care curentul este întrerupt mai mult de 2 ore, nu va trebui decât să setați din nou ora și data. Vana este dotată cu o memorie de lungă durată care păstrează setările importante.

Design: pistonul vanei Expert este fabricat din același material ca al geamului antiglonț, iar acest lucru face ca pistonul să se uzeze mult mai greu decât în cazul altor vane.

–  Afișarea sugestivă a erorilor: vana Expert dispune de un afișaj performant care semnalizează erorile clar. De asemenea, face ușoară introducerea comenzilor.

Alte beneficii ale afișajului sunt:

– afișarea debitului instant

– alarma de service

– afișarea istoricului de volum și a celui de debit

Aici puteți găsi o vană Clack Expert: 

http://www.takabanis.ro/cumpara/vana-clack-expert-437